Q

Q

(blogspotról) UPDATE!

2018. július 29. - unconsciouswamp

  Az előző bejegyzésemmel párhuzamosan a történetemet elküldtem a 444.hunak és Márki-Zay Péternek, persze vegyesen felháborodással és közönnyel. Mindkettő érthető: az előbbit már egyszer kifejtettem (nevetséges hogy megtörténhet ilyesmi a politika bármely színterén (mintha eddig nem ez ment volna a Fidesz kommunikációjában, az elmúlt években...)), másrészt - ahogy fogalmaztam is a leveleimben - ez csak "vihar volt a biliben", mert egy nagyjából ezres nagyságrendű követővel rendelkező oldalon történt mindez, amivel nem foglalkozik senki se. Ráadásul egy szimpla adminisztrátor keménykedett.

  Viszont ezen utóbbi tényezőről kicsivel később, pár napra rá kiderült, hogy nem igaz. Mert az oldal megosztotta a következő képet:

29542109_1599408853461007_2988963025861821411_n.jpg

 

Igen, bár kitakartam a neveket korábban, de azt hiszem ezek után már nem számít.

  Tehát a legkevésbé sem egy mezei adminisztrátorral vitatkoztam és egy mezei adminisztrátor válaszolt úgy, ahogy, hanem egy olyan arc, aki egy jelölt lenne a választásokon, ha az MSZP-P mögé nem áll be a DK. Azt hiszem ez a kérdéseimnek a fontosságát meghatványozza.

  És ami még fontosabb: annak ellenére hogy ez a kép ki lett téve, a hozzászólásom felett két bejegyzéssel a hozzászólásaim nem lettek törölve. Nem hittem volna, hogy egyszer eljön az a pillanat, mikor örömmel töltött volna el, ha bannolnak, de most mégis megtörtént ez. Azaz megtörténhetett volna, de nem történt meg, így újabb kínos kérdések merülnek fel, amiből az egyik az, hogy komolyan úgy érezte Mucsi Tamás, hogy ez így rendben volt, hogy mindenre korrektül válaszolt? Úgy érezte, hogy egyenrangú partnerként kezelt?

 

  Hogy az ígéretek között mik szerepelnek inkább nem firtatnám, mert populista maszlagot sajnos bárki tud durrogtatni és sajnos sokan meg is teszik, de az, hogy valaki 2018-ban komolyan azzal kampányol egy 5% körüli párt színeiben, hogy megakadályozza a Fidesz-Jobbik koalíciót, az már tényleg minden szürrealitásnak a netovábbja. De igazából már maga a feltételezés abszurdum, hogy létrejöhet egy Jobbik-Fidesz koalíció. És még hozzáteszem azt, hogy gyakorlatilag a képviselő úrnak az eddigi munkássága az volt összesen, hogy a helyi polgármesteri hivatal összes munkatársát "patkánynak" nevezte (Ami nem tudom mi, hogy ha nem gyűlöletkeltés...), aminek következményeként másodfokon is elítélték.

  (És persze ez személyeskedés, de miért provokál valaki és miért nevezi a másik embert gúnyosan "nagy harcosnak", hogy ha rossz élményei vannak a keménykedéssel? Merthogy a képviselő urat évekkel ezelőtt igen csak durván, messze 7 napon túl gyógyuló sérüléseket okozva verték agyon, az akkori barátnője miatt... Ja! Hogy a provokáció, majd az ebből létrejövő fizikális konfliktus bebizonyította volna azt, hogy "jobbikos" vagyok, "gyűlöletkeltő" és "agresszív?" Inkább nem fűznék hozzá semmit se. Csak annyit hogy csúnyán benézte a dolgot, mert mikor éppen plakátolt, akkor nem mentem oda hozzá, hogy bebizonyítsam mindezt.)

 

  Bár nem akartam ebbe különösebben belemenni, de ezen dolgok eredőjeként meg kell állapítsam, hogy ha valaki ezek után rájuk szavaz - márpedig ilyen ember lesz, nem is kevés -, azzal gyakorlatilag csak az érdemi ellenzéket (már amennyire érdemiek azok) gyengítik. És ezáltal végső soron bebizonyosodik, hogy ez a csürhe csak azért csinálja mindezt, hogy a Fidesz hatalmon maradjon és valójában ők vannak koalícióban a Fidesszel a háttérben.

 

  Vagy lehet, hogy egyszerűen tényleg csak ennyire hülyék és nem tettetik ezt.

 

2018. 04. 06.

A bejegyzés trackback címe:

https://unconsciouswamp.blog.hu/api/trackback/id/tr7214148017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása